About

MEISTÄ

COTO BAR & GRILL

Coto Grill & Bar on lämminhenkinen ja rento kokoontumispaikka niin paikallisille kuin muualtakin tuleville. Grillin puoli on tyyliltään moderni mutta kodikas ja makuja löytyy varmasti joka lähtöön. Meillä on arkisin kattava ja herkullinen lounas-buffet, mistä voit löytää niin perinteisiä kotimaisia ruokia kuin myös makuja maailmalta. Lounaan lisäksi voit tilata myös herkullisia vatsan täyttäviä ruokia monipuoliselta ala carte listaltamme niin arkena kuin viikonloppunakin.

Baari puolemme on auki viikon jokaisena päivänä. Voit pelata meillä biljardia tai heittää dartsia tai ihan vain nauttia hyvästä seurasta drinkkien äärellä. Perjantaisin voit laulaa koko illan karaokea tai tanssia lauantaisin dj:n tahtiin. Ravintolassamme käy myös usein esiintymässä artisteja niin isoja nimiä kuin vähemmänkin tunnettuja, joten kannattaa seurata keikkakalenteriamme. Tervetuloa viihtymään

Koe laatu Coto Bar and Grillissä

Jos etsit parasta laatua ruokaa, meillä on maukas valikoima aterioita valmistetaan tuoreista ja premium-raaka-aineista. Ruokamme lisäksi Coto Bar and Grill on ylpeä ilmapiiristä ja tunnelmasta, jonka annamme asiakkaillemme heidän käyntien aikana. 

Mitä sinä odotat? Varaa pöytä meille tänään!

Miksi valita meidät

Miksi asiakkaamme ja suojelijamme rakastavat meitä? Se on helppoa. Tarjoamme mitä he odottavat meiltä ja enemmän. Coto Bar and Grill ajaa aina itseämme tarjoamaan parasta palvelua asiakkaillemme. 

Lue lisää ruoastamme ja palvelustamme alta. 

Ruoka

Meillä on laaja valikoima perinteisiä ja ulkomaisia makuja eri puolilta maailmaa. Arkisin voit syödä kaiken haluamasi avobuffinsilla. Tarjolla on myös lounasmenu runsaita yhden aterioiden ja ala carte -menun. 

Ruokabuffet voi muuttua arkisin ja viikonloppuisin, joten voit maistella erilaisia viandeja ja muita ruokia! Syö kanssamme!

Ilmapiiri

Olemme iloisia siitä, että suojelijamme ovat säännöllisesti vierailleet luonamme. Tavallisten asiakkaiden lisäksi ravintolassa ja baarissa on myös perhe-, työntekijä- ja paikallisia ryhmiä. Joskus meillä on myös vierailevia ystäviä ja turisteja kokeilemaan paikallisia ruokalistallamme!

Hotellin ravintola tarjoaa modernin ja ammattimaisen ilmeen. Mutta olemme varmoja, että voit myös jakaa äänekkäimmät naurut lämpimissä ja kodikkaissa pöydissämme. Coto Grill & Bar tarjoaa sinulle rentoutumis- ja viihdepaikan.

Bonus Aktivitäten und Events

Wir haben eine Bar vor Ort, die jeden Tag der Woche besetzt ist. Bestellen Sie Ihren Favoriten oder fragen Sie nach einer neuen Mischung von unseren unglaublichen Barkeepern! 

In der Nähe können Sie billard spielen. Freitags können unsere Karaoke-Stände die ganze Nacht geöffnet sein. Samstags bei uns sind ganz anders, da die Kunden im Takt unseres DJs tanzen. Bitte schauen Sie sich den regulären Zeitplan unseres Restaurants und der Bar unten an. 

Wir haben auch Veranstaltungen mit berühmten und startenden Künstlern. Teilen Sie einen intimen mit angehenden und erfolgreichen Künstlern in unserem Raum. Für zukünftige Veranstaltungen, Promos und mehr, bleiben Sie bitte auf dem Laufenden über unsere neuesten Beiträge.

Restaurant-Informationen

Um einen Tisch zu sichern, rufen Sie uns bitte unsere angegebenen Details an. Wir empfehlen, eine Reservierung ein paar Tage im Voraus, vor allem an geschäftigen Tagen!

Lisätietoja on alla olevassa taulukossa. 

Yhteystiedot
Osoite9 Keskuskatu 4, 04620, Mäntsälä
Sähköpostiinfo@coto.fi
Yhteyshenkilön numero040 152 2685
Yhteyshenkilön numero
Maanantai ja tiistaiKlo 10.30–2.00
Keskiviikko & TorstaiKlo 10.30–20.00
PerjantaiKlo 10.30–4.00
LauantaiKlo 11.00–4.00
SunnuntaiKlo 12.00 alkaen

Palvelemme sinua mielellämme! Käy pian!

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa